Reacties

 

Emily
Bedankt! De test voorspelde het geslacht van mijn kleine meisje helemaal goed! Ik had al zo’n gevoel dat het een meisje zou zijn maar het leek me toch aardig om het te testen. Het was erg leuk om te doen en nu kan ik zeggen dat ik gelijk had. Nogmaals bedankt!

 

Inga
Ik wil even laten weten dat de test gelijk had! Het zou een meisje worden en de echo heeft het net bevestigd; een meisje! Bedankt, we zijn super blij!!

 

Isabelle
De test klopte 100%. Ik deed hem toen ik 6 weken zwanger was en er kwam ‘jongetje’ uit en dat klopt! Ik ga deze test de volgende keer zeker weer gebruiken!

 

Michael
De test was heel makkelijk af te lezen en leuk om te doen. Ik was blij dat het resultaat blauw was, mijn dag kon niet meer stuk! Zou ‘m zeker aanbevelen.

 

Debby
Deze test is minstens zo leuk als de zwangerschapstest! Hij werkt hetzelfde; beetje ochtendurine en je hebt antwoord. Alleen verschijnt er nu een kleurtje in plaats van streepjes of een plusje en het gaat nog sneller. Super leuk om te doen, geweldig als origineel cadeautje voor een vriendin of dochter die in verwachting is en die net als ik geen maanden wil wachten op duidelijkheid.

 

Eva
Ik deed de test toen ik pas 2 maanden in verwachting was. We hebben een dochter en we wilden daarna heel graag een jongetje. Volgens de test was het een jongetje. Gisteren heb ik mijn 20 weken-echo gehad en inderdaad, we krijgen een jongen! Dames, het werkt echt!!